Fanej

Christina 25 jaar en vrijgezel zoekt date in Poortugaal

Christina 25 jaar en vrijgezel zoekt date in Poortugaal

Hi, mijn naam is Christina. Ik ben 25 jaar en helaas nog steeds vrijgezel. Eigenlijk is het niet echt een helaas, want ik was er eerder nog niet aan toe om met een relatie te beginnen. Nu dat ik de leeftijd van 25 heb bereikt, lijkt het alsof de leeftijd naar 30 jaar verschrikkelijk snel gaat. Ik wil dus nu wel iemand hebben met wie ik mijzelf kan vestigen. Natuurlijk wil ik eerst beginnen met daten. Ik kom uit Poortugal en zoek ook een date in Poortugal. Ik hou van mijn stad. Ik ben daar geboren en ben daar ook naar school gegaan. Natuurlijk ga ik wel buiten mijn eigen stadje. Af en toe eens met mijn vriendinnen op stap is ook heel erg leuk. Of gewoon eens weg uit de stad, op weg naar andere steden om eens lekker te shoppen.

Een beetje over mijzelf

Als je mij leert kennen is het eerste wat je zeker zal opvallen dat ik ervan hou om een beetje wild te zijn. Dat heeft meer te maken met het feit dat ik erg veel hou van uitdagingen. Ik weet natuurlijk wel waar mijn limiet is. Ik hou van grappen maken en af en toe een beetje plagerig te zijn. Niet een ieder kan er tegen wanneer ik zo ben, dus vandaar dat ik het maar vermeld. Het moet ook niet de bedoeling zijn dat als wij op een date zijn en ik iets tegen je zeg wat ik eigenlijk als iets grappig ziet en dan neem jij het zo serieus. Dat zal onze hele dag of avond verpesten. Ik hou van dieren. Ik zelf heb 2 honden, een poes, 2 kanaries en een papegaai. Ik wil er graag ook nog een konijntje erbij, maar ik moet eerst nog even kijken waar ik plaats heb voor een konijntje. Niet zomaar een konijntje, maar ik wil een dwerg konijntje. Ik studeer voor dieren arts, waarmee ik dus ook mijn passie als dieren liefhebber kan laten zien. Ik ben een ijverige student, bijna op elke school en elke klas de beste geweest, dus ik ben nogal een stapje verder daarmee. Dit is daarom ook mijn laatste leerjaar. Volgend jaar is het officieel de laatste jaar, maar dan kan ik ook direct de stage in en met heel wat geluk krijg ik dan ook meteen een baan.

Wie zoek ik?

Je hebt vast al gemerkt dat ik een prater ben. Ik vind het heel belangrijk om te kunnen communiceren met anderen. Het liefst wil ik iemand die niet moe zal raken van mij en mij accepteert zoals ik ben. Ik moet niet het gevoel krijgen dat ik mijn date irriteer, want dat zal mij ook niet prettig laten voelen. Je kan weten wanneer ik mij niet prettig voel. Ik wordt dan iemand die minder praat en ik zal nogal kortaf tegen je zijn. Dat gebeurt echter niet zo gauw. Denk jij dat je graag met mij op een date wilt? Contact mij dan snel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *