Fanej

Daten in Hulst-Kern met Kasandra

Daten in Hulst-Kern met Kasandra

Mijn naam is Toos en ik ben een gelukkige vader en echtgenoot. Mijn vrouw heet Kasandra. We zijn pas ouders geworden van een prachtige zoontje. We hebben hem de naam Jackson gegeven. We spraken een paar dagen geleden erover hoe we elkaar hadden ontmoet en hoe we vandaag al ouders zijn. Dit gaf mij de inspiratie om mijn verhaal te delen over hoe ik mijn vrouw heb ontmoet. Ik vind het leuk om altijd zulke berichten te lezen en vandaag wil ik ook mijn ervaringen delen.

Wanneer ontmoet en hoe

Ik heb mijn vrouw ontmoet via een vriend van mij. Zij is eigenlijk de zusje van mijn beste vriend. Haar naam is Kasandra. Mijn beste vriend en ik gingen vaker op stap met elkaar en wanneer ik zijn thuis ging, zag ik haar ook vaker. Ik had altijd al een oogje op haar, maar wilde het niet voortzetten uit angst dat ik mijn beste vriend zou kwijt raken. Langzamerhand zag ik dat zij vaker verlegen werd wanneer ik bij zijn thuis ging. Ik had een vermoeden, of laat ik zeggen ik hoopte dat het gevoel wederzijds was. Een dagje vroeg mijn beste vriend mij om op stap te gaan. We zijn een beetje gaan clubben en zijn toen met de auto ergens gestopt om eens lekker te chillen met wat blikjes bier. Hij begon mij allerlei vragen te stellen over wat ik leuk vind in een dame. Bepaalde dingen die hij zei deden mij denken aan zijn zusje, maar ik had nooit gedacht dat hij eigenlijk aan het praten was over zijn zusje, totdat hij mij vroeg wat ik van haar vond. Voor ik het weet begon ik mijn excuses aan te bieden dat ik haar zo leuk vind etc. Hij lachte en zei dat hij dat niet had verwacht. Hij was juist gevraagd door zijn zusje om mij te vragen al ik eens op een date zou willen gaan met haar. Ik antwoorde hem dat ik niet alleen een date wil, maar direct trouwen ook, vlak hier in Hulst-Kern. Dat moment was heel leuk. We hebben enkele dates gehad in Hulst-kern. De leukste date was toen we uren lang in het park zaten te niksen. Vreemd om te denken dat niksen zo leuk is. Ik was alleen al blij dat ik bij degene kon zijn wie ik al zo lang bewonderde. Het leek alsof een droom uitkwam. Niet door hebbende toen dat het pas het begin was. Terwijl we nog aan het daten waren raakte ze zwanger. Toen ik het wist heb ik haar direct ten huwelijk gevraagd. Natuurlijk heeft zij ja gezegd. Zij was 6 maanden zwanger toen we trouwden. Het lijkt wel een sprookje als ik eraan terug denk. Hulst-Kern is als een sprookjes plaats voor mij geworden, omdat ik mijn vrouw daar heb leren kennen. De bevalling en alles liep gewoon goed af en we leven heel goed met ons gezinnetje van 3. Hopende dat dit een inspiratie was voor andere dat liefde echt gebeurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *