Fanej

een bijzondere date

Ik heet Carolien en ik ben een tweeling.We zijn 26 en mijn tweeling paar heet Carol.We lijken sprekend op elkaar.We zijn beide stewardess van beroep.Dat wil zeggen dat we veel reizen.Carol en ik zijn beide vrijgezel.We wonen in de drukste wijk van Nederland.We gaan uit zodra we vrij zijn en niks anders te doen hebben.Carol en ik doen ook altijd hetzelfde aan.Mensen raken vaak in de waar,omdat ze niet altijd weten wie Carolien is en wie Carol is.Het verschil is dat mijn tweeling zus een moedervlek aan haar hals heeft en ik niet.Het heeft zijn voor-en nadelen.

de ontmoeting

Ik was op een feest die avond met een vriendin, omdat mijn zus moest werken.We gaan eigenlijk altijd samen opstap, maar mijn vriendin had niemand om met haar mee te gaan.Haar werkgever was jarig en ze wilde er echt naar toe.Ik heb het dan met mijn zus besproken en ze vond het helemaal niet erg.Nadat ik ongeveer een uurtje daar was liep ik naar de bar.Tijdens het lopen naar de bar struikelde ik bijna doordat, een leuke heer mij snel vast greep is dat voorkomen.Ik ben hem zo dankbaar.Gelukkig dat het niet bij veel mensen is opgevallen.Ik bedankte hem en we spraken even verder.Ik vond hem leuk.Hij zag er echt mooi uit en hij kwam gemanierd over.We hebben die avond onze nummers uitgewisseld.Hij vroeg me of hij mij de volgende dag mocht zien.Ik gaf als antwoord dat ik hem later zal laten weten.Ik dacht bij me zelf zo snel een date?Ik vertrok na 2 uren van het feest.In de auto onderweg naar huis waren we constant bezig te chatten.Hij vroeg me weer naar een date.Ik gaf hem als antwoord dat ik hem in de ochtend uren zou laten weten.

de avond van de date

Ik kreeg die avond ook een bericht van me zus dat ze me iets moet vertellen.De volgende ochtend ging ik snel naar haar kamer.Ze was nog moe, maar ik begon direct met mijn verhaal.Ze vertelde me dat ze ook iemand heeft ontmoet tijdens haar werk.Dat vonden we beiden vreemd.Ze wist me ook direct te vertellen dat ze in de avonduren een date heeft met hem en dat ze niet langer wilt wachten.Aangezien mij zus zo snel wilde daten had ik er ineens geen moeite meer  om met Simon op een date te gaan.Ik liet hem direct weten dat ik bereid was die avond op een date te gaan met hem.Ondanks we niet samen uit huis gingen droegen we dezelfde jurk, schoen, tas en ook ons kapsel was hetzelfde.We hebben beide een afsprak gemaakt voor 8 uur en om 8 uur waren we klaar.Simon kwam eerst en precies daarna kwam die andere heer.Simon schrok en hij zei :´wauw je bent een tweeling? ik ook!´Die heer uit de andere auto stapte uit en hij keek vreemd naar ons, maar toen hij Simon zag begon hij te lachen.Toen begonnen we ook te lachen, want hij leek sprekend op Simon het was zijn tweeling broer Nick.Ik heb toen kennis gemaakt met Nick en Carol heeft kennis gemaakt met Simon.Heel vreemd, maar moet gewoon kunnen.We hebben een leuke avond gehad en we zijn intussen 4 jaar met elkaar.We zijn twee bekende koppels en wij wonen ook in een buurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *