Fanej

Een date vinden in Genemuiden is makkelijker dan je denkt!

Een date vinden in Genemuiden is makkelijker dan je denkt!

Mijn naam is Christina en ik ben 31 jaar. Ik ben niet altijd zo geinteresseerd geweest in daten. Ik vond het altijd maar een last. Mijn vriendinnen zouden op een date gaan en de volgende dag wanneer hij niet belt zouden ze zitten huilen. Ik begreep deze dingen nooit. Mijn ouders begonnen zelfs al te denken dat ik misschien op vrouwen val. Niet dat het verkeerd is, maar ik ben niet van die richting. Ik vind mannen leuk, maar ik was nog niet toe aan daten. Door naar mijn vriendinnen hun ervaringen te kijken, kreeg ik er nog meer een afkeer van. Zo dacht ik altijd al sinds de middelbare school, totdat ik in Genemuiden een date heb gevonden. Het is plotseling gebeurd en alles is zo snel gegaan.

 

Op een dating site gegaan

Ik ben voor de gein op een dating site gegaan. Mijn familie en vrienden zetten zo een druk op mij dat ik al de leeftijd van 30 hebt bereikt, maar nog geen man heb gevonden. Ik was er eerst wel boos om, maar ik heb ook gedacht aan hun gevoelens. Ik heb mijzelf toen aangemeld op een dating site. Ik zelf ben an Genemuiden en heb dus ook aangegeven op de site dat ik een man zoek uit Genemuiden. Ik had er niet echt veel hoop voor, omdat ik niet eens geloofde in liefde via dating websites. Een paar heren hadden gereageerd. Ik heb maar gewoon gekozen voor 1. Ik raakte aan de praat met deze heer en hij wilde mij gelijk ontmoeten. Ik vond het eerlijk gezegd al niks en wilde afhaken, maar heb verder nagedacht. Wie weet dat het misschien toch wel goed kan gaan. Ik heb namelijk gauw de neiging om anderen te beoordelen, maar ik leer dat beetjes bij beetjes af nu. Ik ben er dus voor gegaan en heb voor de eerste date afgesproken met hem in Genemuiden zelf. Ik heb een favoriete restaurant en stelde voor om daar te gaan.

Date was wel leuk

Wanneer mijn vriendinnen van een date komen hebben ze altijd zoveel te vertellen. Ik vond het leuk om naar hen te luisteren, maar vond sommige dingen wel overdreven klinken. Ik was op mijn date ook gekomen, om een beetje te kunnen zien wat mijn vriendinnen zoal meemaken en als ik ook al die overdreven dingen zal meemaken. We raakten aan de praat en hadden wat te eten en drinken besteld. Wonderbaarlijk genoeg was het eigenlijk wel gezellig. Het was leuk om met hem te praten en op de een of ander manier voelde ik alsof ik alles aan hem kon vertellen. Ik was wel voorzichtig, want hoe ik geen ervaring heb met dates weet ik ook niet wat mannen zoal denken. Toen de avond voorbij was heb ik hem spontaan gevraagd voor een tweede date. Ik schrok er zelf even van. Hij zei dat hij op een tweede date met me gaat op voorwaarde dat ik hem een welterusten zoen geef. Heb ik dus gedaan. Genemuiden is de plaats voor een date!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *