Fanej

In Eerbeek vindt je het snelste een date

In Eerbeek vindt je het snelste een date

Mijn naam is Jonathan en ik bn 34 jaar. Ik ben vaker op dating sites geweest en heb ook vaker dates gehad, maar geen van ze waren echt naar mijn type. Na de eerste date al kon ik zien dat het niet zou werken. Dus ik was nog een tijdje bezig. Ik heb echter in Eerbeek eindelijk wel een vrouw gevonden die perfect is voor mij. Bij deze wil ik dus graag mijn ervaringen delen opdat het een inspiratie kan zijn voor andere mannen die ook nu nog steeds op zoek zijn naar een date.

Ontmoet via dating website

Ondanks ik meerdere malen pech had gehad met dates die ik kreeg via dating websites, gaf ik niet op. Ik bleef maar proberen. Ik ken zoveel mensen bij wie het wel was gelukt, dus ik dacht waarom bij mij niet. Altijd positief denken brengt je vooruit. Op den duur besloot ik per regio op zoek te gaan naar een date. Ik ben begonnen met Eerbeek, niet wetende dat mijn geluk al die tijd daar aan het wachten was op mij. Ik ben gegaan voor de eerste en beste reactie. Op de foto zag zij er leuk uit dus we begonnen met elkaar te chatten. Op de chat was het ook leuk en dus toen besloten we elkaar te ontmoeten. Ik ben niet ver van Eerbeek en het is niet zo leuk om een vrouw naar jou te laten roepen. Dus ik ben afgereden naar Eerbeek om mijn date te ontmoeten.

De perfecte vrouw

We hadden afgesproken in een restaurant. Zij is erg goed met het geven van directies en aanwijzingen. Ik wist direct waar ik terecht moest. Ze zij me dat ze gekleed zou zijn in een witte jurk en ze zou een gele bloem op de tafel laten zetten. Ik had een bruine broek en een blauwe hemd aan. Toen ik binnen kwam hoefde ik niet eens te zoeken naar iemand in een witte jurk en een gele bloem op tafel. Mijn ogen vielen direct op haar. Ze was prachtig. Mooier dan op de foto zelfs. Ik liep naar haar toe en we omhelsden elkaar. Het leek wel alsof ik haar uren lang vasthield. Ik bewonderde haar de hele avond. Precies zoals zij het heel gezellig weet te maken op de chat, wist zij het ook zo gezellig te maken in de restaurant. Ze was perfect voor mij en ze was echt. Geen neppe gedoe, dat zij zich op de chat anders gedraagt en persoonlijk is ze weer iemand anders. Mijn avond kon niet meer beter. Zij was met haar eigen auto en is toen zelf naar huis gereden. Daarna hadden we nog enkele dates en nu wonen we samen in Eerbeek. Zij stond erop om in Eerbeek te wonen, omdat ze een zieke moeder heeft. Ik zelf zou het ook niet leuk vinden om haar ver te houden van haar moeder.

Heren, bij deze, zoek je date per regio en begin zeker bij Eerbeek!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *