Fanej

Karel valt op jonge dames

Karel is een man van 62 jaar. Hij woont alleen in een heel groot huis.Karel was tot zijn pensionering schoolhoofd. Karel heeft 3 kinderen die in het buitenland wonen die goed voor hem zorgen elke maand heeft hij een vast bedrag dat voor hem door de kinderen wordt overgemaakt.Karel heeft niet graag dat hij opa genoemd wordt.Omdat hij zich jong voelt en  als een jonge man gekleed op pad gaat.Karel zijn vrienden waren allemaal jonger dan hem.

 

karel-is-een-sociaal-mens

Karel is een sociaal mens

Bij Karel was er altijd een leuke sfeer in huis er was altijd rustig muziek.Karel ging elke zaterdag naar de markt om inkopen te doen. enkele alleenstaande moeders kregen elke maand een pakket van hem.Karel is zeer geliefd onder de buurt bewoners.In de middag uren gaan een paar buurjongens gezellig iets met hem drinken en er wordt over van alles gesproken.Op een dag vroeg een van de jongens hem wat hij nog graag wil doen in zijn leven .Karel zegt dat hij een date wil met een meisje dat nog maagd is. De jongens lachten en konden zich dat niet voorstellen omdat Karel al boven de 60 jaar is.

 

karel-gaat-naar-de-discotheek

Karel gaat naar de discotheek

Niemand zo mooi als MR Karel. Het voordeel is dat hij er veel jonger uitziet. Toen Karel en zijn vrienden op de plaats van bestemming aankwamen vielen zijn ogen op een een stel vriendinnen die bij de bar plaats hebben genomen. Karel liep naar de bar en maakte zijn portemonnee opvallend open zodat de dames konden zien dat er  genoeg geld erin zat. Karel en zijn vrienden namen plaats in een hoek en de dames werden van daar uit bekeken. Er een is dame in de groep die bij Karel opvalt hij liep naar die dame toe en vroeg  haar ten dans. De dame aarzelde niet en ging met hem naar de dansvloer.Karel vroeg haar  wat haar naam is. Hij vroeg haar ook van waar zij vandaan kwam  en met wie zij daar was. Ze zei dat ze met de zus van haar vriend daar is.

 

karel-neemt-een-kans

karel neemt een kans.

Nadat zij de eerste keer hadden gedanst durfde  hij nog eens te vragen om met haar te dansen. Karel vertelde aan de dame genaamd Claudette dat hij haar leuk vind en dat hij een relatie met haar wil hebben.Claudette zei aan Karel dat het niet gaat lukken,omdat zij al een relatie heeft.Karel vroeg aan haar wat haar leeftijd is en ze gaf als antwoord 23 jaar Karel zei aan haar dat zij de juiste persoon is die hij nodig heeft. Karel beloofde aan Claudette dat zij niet tekort zal hebben.Ze maakten een afspraak en gingen naar een zes sterren hotel, waar alles al gereserveerd is Karel en Claudette leerden elkaar beter kennen en dat deden zij op een een speciale manier omdat Claudette nog maagd was.Na het eten begaven ze zich naar de kamer waar zij elkaar liefde toonden.Karel had veel moeten uitleggen omdat het de eerste keer is dat Claudette met een man geslachtsgemeenschap had.Karel heeft veel aan Claudette moeten leren. Voordat zei uit de kamer gingen overhandigde hij haar een juwelenset en een groot geldbedrag.