Fanej

MIJN VRIEND WILDE MEER DAN EEN KUS

Ik vraag mij nog steeds af waarom sommige mannen zo denken.Ik was 21 jaar toen ik mijn eerste vriend had, terwijl mijn vriendinnen al heel vroeg seks hadden. Ik durfde niet. Ik werd vaak door mijn vriendinnen uitgelachen. Ik had geen moeite ermee, aangezien ik mijn eigen opvatting heb.

 

naar-zangles

Naar zangles

Op een dag toen ik op weg was naar de zangles, kwam ik een heer tegen. Hij stelde zich voor als  Armand. Hij vroeg aan mij als hij met mij mocht meelopen . Ik stemde toe. Hij vroeg aan mij hoelang ik al op les zit, omdat hij mij nooit eerder had gezien. Ik zei aan hem dat ik al 2 maanden op les zit.Hij vroeg aan mij waar ik vandaan kom. Ik zei aan hem dat ik om het eerst volgende hoek woon, in de straat van de sportschool. Ik kwam op les aan en groette hem. Armand hield mijn hand vast.Ik heb hem gelijk kenbaar gemaakt dat hij mij met rust moest laten. Hij werd verlegen en zei dat hij er spijt heeft van zijn handeling. Armand vraagt aan mij als ik maar een minuutje nog voor hem over, had en vroeg mij naar mijn mobiel nummer.Ik gaf het aan hem en liep snel naar binnen.

 

ik-maak-voor-de-eerste-keer-een-afspraak

Ik maak voor de eerste keer een afspraak.

Na de zangles , onderweg naar huis, word ik door Armand opgebeld. Hij vroeg aan mij hoe de les was. Ik zei leerrijk. Hij vraagt aan mij om mij beter te leren kennen. Ik zei aan hem dat ik nooit eerder een vriend heb gehad. Armand wilde het niet geloven. Hij haalde mij elke woensdag en vrijdag van zangles. Wij liepen hand in hand. Hij nodigde mij uit om thuis bij hem op bezoek te gaan. Ik ging op een zaterdag avond bij hem. Armand bood mij een glaasje wijn aan en hij dronk ook mee, nadat wij hadden geproost . Armand omhelsde en kuste mij.Terwijl hij dat deed maakte hij de knopen van mijn blouse los en kuste mijn borsten. Ik vroeg hem om te stoppen, omdat dat niet het doel van het bezoek was. Armand was behoorlijk opgewonden en luisterde niet. Hij probeerde mijn lange broek uit te trekken, echter stribbelde ik  tegen. Ik zei aan hem dat ik hem nog niet goed ken en geen seks met hem wil hebben. Hij was teleurgesteld, maar ik zei aan hem dat we elkaar eerst beter moeten leren kennen. Na vijf maanden flirten, kreeg Armand zijn zin nog niet, maar hij gaf de moed niet op. Ik zei aan hem dat ik het liefst eerst wil trouwen voordat ik seks met hem heb. Ik vertelde aan Armand dat ik bang ben voor teleurstellingen. Armand nodigde mij weer uit om op bezoek te gaan. Hij wilde geen genoegen nemen met een kus alleen. Hij bleef aandringen en zei dat hij van mij houdt. Hij kon niet langer wachten om mij te bezitten. Op een bepaald moment raakte ik ook vreselijk opgewonden en bedreef tegen de afspraken in, seks met hem.